fbpx

În 6 decembrie trebuie să punem STOP guvernului Orban!

Răzvan Popa: Punem STOP Guvernului Orban!

Partidul Social Democrat ştie să guverneze pentru români şi pentru România. Este evident acest lucru şi nu trebuie decât să aruncăm o privire la ce s-a întâmplat înainte şi după guvernarea PSD din ultimii ani şi să facem o comparaţie.

„La începutul lui 2017 Guvernul PSD a redeschis spitalele închise de Guvernul Boc sub atenta supraveghere a lui Traian Băsescu, preşedintele de la acea vreme. La Braşov, vreme de câţiva ani au stat cu lacătul pe uşă spitalele de la Codlea şi Săcele.

În 2020, Guvernul Orban, sub stricta coordonare a lui Klaus Johannis, a redus cu 23% bugetul Sănătăţii, iar PNL vorbeşte în programul de guvenare despre comasări şi desfiinţări de paturi în spitale.

Din păcate, chiar au existat politicieni care au considerat că alungarea cadrelor medicale din ţară este o bună politică de stat. Şi cu toţii ne amintim de perioada în care medicii şi asistentele noastre plecau cu sutele să lucreze în spitalele din Europa, în timp ce criza de personal din spitalele româneşti cauzează aproape în fiecare zi tragedii.
Politica noastră a fost să ne aratăm respectul faţă de echipele medicale.

Am mărit substanţial salariile medicilor şi asistentelor, în aşa fel încât să fie plătiţi corect pentru munca depusă, dar şi pentru a-i convinge să rămână în ţară. Şi am reuşit acest lucru.

Continuarea articolului și sursa acestuia: newsbv.ro

Vezi Programul de Guvernare 2021 – 2024

Prev
Next